ASPERGESTIJD

Het is weer aspergetijd. Met een zekere traditie wordt asperges geserveerd met ham, of ander, maar in ieder geval blank vlees. La Boucherie heeft daarin een ruime keus.
Slagershammen uit de keuken van La Boucherie: hammen van scharrel worden met natuurlijke hulpstoffen gepekeld, soms gerookt, met beleid gekookt, voor de beste smaak, malsheid en beet. Dat biedt de volgende keus:
SLAGERSHAM IN FRICANDEAUMODEL
een ambachtelijke, met de hand opgebonden ham, geen twijfel over de echtheid van het product. De plakken, die van deze ham gesneden worden zijn handzaam, niet te groot. De hele ham weegt circa 3 kilogram € 8,25/kg
SLAGERSHAM IN COBURGERMODEL
Een ander deel van de ham, voor kenners, de bovenbil met de platte bil oude zelfde wijze en met evenveel org opgebonden. Voor een ham met een grote plak. Stuksgewicht circa 4,5 kilogram. € 8,25/kg
GEBRADEN SLAGERSHAM
met honing geglaceerd, stuksgewicht  circa 2,5 kilo € 8,25/kg